The Basic Principles Of Warmtepompen

Advies bij aankoop Maak gebruik van de ATAG Comfortkiezer en we geven je advies more than duurzame verwarmingsproducten die bij jouw situatie passen.

Hybride warmtepompen gaan een belangrijke rol spelen in de energietransitie van de bestaande bouw. Iedereen omzetten naar ‘all-electric powered’ is op dit moment niet mogelijk en levert problemen op in de energievoorziening.

Hiervoor heeft het bestaande elektriciteitsnetwerk te weinig capaciteit. Daarnaast zijn ook vele woningen niet geschikt om volledig ‘all-electric powered’ te gaan.

Subject* I'm considering an OCHSNER heat pump I've an issue about my existing OCHSNER warmth pump process Other request

Duurzame energie binnen het bereik van iedereen is combinatie mogelijk fulfilled zonlichtsystemen en warmtepompen. Bijvoorbeeld een combinatie van CV-ketel en ‘zon’ satisfied laag temperatuur verwarming naar een warmtepomp, al dan niet hybride.

Variërend van hybride systemen tot lucht-water warmtepompen achieved geïntegreerde boilers voor warm water. Als stilste in zijn klasse de ideale duurzame oplossing voor elke leefomgeving.

De hybride warmtepomp werkt samen achieved een bestaande CV-ketel en verbruikt geen fossiele brandstoffen en verlaagt direct de CO₂-uitstoot. Wanneer het buiten te koud is om de warmte te leveren of er added heat drinking water nodig is, springt de CV-ketel bij.  

Een hybride warmtepomp gebruikt de warmte uit de lucht en kan verwarmen, koelen en warm h2o leveren.

Wat we morgen weten, weten we vandaag nog niet. De energietransitie staat geen dag stil. Welke aanvullende alternatieven het daglicht zien is toekomstmuziek.

Op dit instant wordt gekozen voor een hybride warmtepomp, vooral in de renovatiemarkt of als ‘tussentoepassing’ in de bestaande bouw om zo geleidelijk afscheid te nemen van het fossiele aardgas.

Ook andere vormen van energie zoals ‘energy to fuel’ en waterstof behoren tot de mogelijkheden en worden niet uitgesloten.

Warmtepompen maken gebruik van de gratis energie uit de omgeving: uit de lucht, uit de bodem en uit het grondwater.

Bij de ontwikkeling van de ATAG Energion M serie is er veel aandacht besteed aan het zoveel wegnemen van Warmtepompen geluid. Dit heeft geresulteerd in het feit dat de Energion M de stilste in zijn klasse is.

Een warmtepomp haalt warmte uit de bodem, uit de lucht of uit grondwater en zet deze om in energie. Ze zijn er in allerlei soorten en maten voor verschillende budgetten en huizen. Een warmtepomp kan een CV-ketel alleen volledig vervangen als jouw huis op en top geïsoleerd is.

Een all - electrical warmtepomp maakt gebruik van warmte uit de lucht en kan verwarmen, heat water leveren en (optioneel) koelen. Er is géén aardgasaansluiting meer nodig. Deze oplossingen zijn zeer geschikt voor nieuwbouw en grondige renovatie.

De warmtepompen van ATAG zijn een logische stap naar duurzaam verwarmen. Energiezuinig verwarmen, koelen en warm drinking water achieved én zonder gas fulfilled behoud van ease and comfort.

De warmtepomp is bij veel toepassingen belangrijk en een goed alternatief voor je huidige verwarmingstoestel. De warmtepomp gebruikt stroom. Hierdoor daalt je CO₂-uitstoot voor verwarming tussen de forty-60 procent.

Wij gebruiken cookies om de Web-site optimaal te laten functioneren en om in te spelen op de informatiebehoefte van onze bezoekers. Door gebruik te maken van onze Site stemt u in fulfilled het plaatsen van cookies. Lees meer hierover in onze privacyverklaring.

Geheel volgens jouw wensen verkrijgbaar in assorted samenstellingen verdeeld in All-Electric en hybride. Ontdek ons assortiment en kies jouw meest duurzame oplossing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *